افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

کشف قرص و داروی قاچاق

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از پلمب عطاری متخلفی خبر داد که اقدام به فروش قرص و داروهای غیرمجاز می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 30
کد خبر: ۱۲۷۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از کشف بیش از 8هزار عدد قرص و داروی غیر مجاز از یک عطاری متخلف در حوالی خیابان شوش خبر داد.

 

سرهنگ نادر مرادی در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و ساماندهی صنوف در ایام نوروز طرح نظارت و کنترل بر صنوف عطاری توسط ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی این پلیس در سطح شهر تهران اجرا و در این طرح از 6 واحد عطاری بازدید شد که از یکی از واحدها بیش از 8هزار و 245عدد قرص غیر مجاز و قاچاق کشف شد.

 

سرهنگ مرادی با بیان اینکه این عطاری به علت عدم رعایت قوانین و مقررات مربوطه پلمب و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد گفت: متهم برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.

 

این مقام مسئول با اعلام تداوم و تشدید این گونه برنامه ها و اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس، از عموم شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق شماره تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.

 

رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ خاطرنشان کرد: استفاده از داروهای قاچاق وغیر مجاز سلامت افراد را به خطر می‌اندازد و افراد در برخورد با موارد مشکوک موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار